RS Carwash & Detailing

“Perfection is in the details”

Mobiele carwashdienst

We zijn een jong & dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het reinigen en detailen van wagens. Van het wassen volgens de regels van de kunst over waxlagen to ceramische coatings. Bij ons kan je terecht voor een totaalpakket afgestemd op jouw behoefte(s).

Vindt u een mooi blinkende wagen aangenaam maar besteedt u liever tijd aan leukere activiteiten?

Dan is onze mobiele carwashdienst dé oplossing! Dit is de ideale dienst voor iedere werknemer alsook voor de directie. Uw wagen wordt op een professionele manier gewassen terwijl u rustig verder werkt. Wij komen ter plaatse zodat er niet onnodig met de wagen gereden moet worden en deze steeds ter beschikking blijft voor noodgevallen. Onze service is er voor bedrijven met grote en kleine wagenparken, zowel voor privé als leasingwagens.  

Indien er een waterkraan en stopcontact aanwezig is, dan is dat voldoende voor ons om aan de slag te gaan. Zo niet brengen wij het nodige water en elektriciteit zelf mee voor een kleine meerwaarde van €2 euro per wagen (€1 voor water en €1 voor elektriciteit).

Door onze speciale krasloze wastechniek (gecombineerd met hoogstaande kwaliteitsproducten) behoud uw wagen een langdurige diepe glans. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en biologisch-afbreekbaar. Deze kunnen dus perfect geloosd worden via de afvoer, riolering of een (sterf)putje. Indien de locatie dit niet toelaat, kunnen wij werken met een opvangmat. 

We kunnen ook een meerwaarde betekenen voor einde leasing wagens. Dankzij poliertechnieken kunnen wij lichte krassen op het koetswerk verwijderen. Ook het interieur van de wagen kan opgefrist worden: tabaksgeur of andere onaangename geurtjes worden deskundig aangepakt evenals vlekken op stoffen of lederen zetels worden verwijderd.

Kortom, na een volledige onderhoudsbeurt door ons uitgevoerd ziet uw wagen er als nieuw uit! 

Reserveren van een wasbeurt is éénvoudig en snel! Door middel van onze online agenda kan u zich inschrijven op een vooraf bepaalde datum. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos een mooi blinkende wagen voor de deur heeft staan. 

Voor meer info aarzel zeker niet om ons te contacteren.